Betalingsmidler og Apple ID

Herfra Bislev skole vil vi på det kraftigste anbefale at man IKKE tilknytter et betalingskort til ens Apple-ID.

Skulle I tilknytte et betalingskort, skal I være meget opmærksom på hvordan jeres barn bruger sin Ipad. Det kan typisk gå galt ved at barnet har brugt penge på et eller andet ved:

1. Børnene har fået udleveret Apple ID + kode. Dermed kan børnene foretage indkøb på egen hånd.

2. Når en forælder har købt en app på Appstore vil det være muligt at foretage yderligere indkøb i 15 minutter – uden at taste koden igen. Dermed kan børn, der bruger en iPad lige efter koden er indtastet købe i Appstore – uden at taste kodeord.

Der er dog også mulighed for at købe iTunes gavekort og sætte et beløb ind på iTunes kontoen istedet. Kortene kan købes i bla. Føtex, Bilka, Fona. Dermed er der loft over udgiften til indkøb af applikationer.

Skriv et svar